Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Trotineta electrica Quer Fast Wheels ZAB0020, Autonomie 8 Km, Viteza 23 Km/h (Negru)
Quer Trotineta electrica Quer Fast Wheels ZAB0020, Autonomie 8 Km, Viteza 23 Km/h (Negru)   Atentie! Pe responsabilitatea exclusiva a clientului acest vehicul electric poate fi delimitat la cerere. Conform legislatiei in vigoare orice trotineta electrica care depaseste 25 km/h poate fi folosita numai in afara drumurilor publice 3621501 5 2
1250.99 In stock
Trotineta electrica Quer Fast Wheels ZAB0020, Autonomie 8 Km, Viteza 23 Km/h (Negru) utila
5
Trotineta electrica Quer Fast Wheels ZAB0020, Autonomie 8 Km, Viteza 23 Km/h (Negru) Am testat-o in teren la o temperatura de 3 grade, cu o greutate de 71kg. Autonomia reală a fost de 9,5km, deci mai mare decât in specificațiile prezentate pe site. Daca ar fi fost mai cald afara, cu siguranță ar fi avut o autonomie mai mare. Acumulatorul este de 4 A și nu de 2,2 cum este prezentat pe site-ul Evomag.
5
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Trotineta electrica Quer Fast Wheels ZAB0020, Autonomie 8 Km, Viteza 23 Km/h (Negru)

COD: [ ZAB0020 ] ID: 3621501
  • Servicii evoMAG
1.250,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 5 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 6 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.250,99 Lei
(TVA inclus)
Trotineta electrica Quer Fast Wheels ZAB0020, Autonomie 8 Km, Viteza 23 Km/h (Negru)

Descrierea produsului Trotineta electrica Quer Fast Wheels ZAB0020, Autonomie 8 Km, Viteza 23 Km/h (Negru)

 
Atentie! Pe responsabilitatea exclusiva a clientului acest vehicul electric poate fi delimitat la cerere.
Conform legislatiei in vigoare orice trotineta electrica care depaseste 25 km/h poate fi folosita numai in afara drumurilor publice.
 
Fast Wheels 
 
Sa ajungi la lucru, la scoala, sau sa vizitezi orasul nu a fost niciodata atat de distractiv! Descopera trotineta electrica Fast Wheels! Are un motor de 250 W si poate accelera pana la 23 Km/h la o panta de 20 °. Profita de vremea frumoasa si pleaca la plimbare cu Fast Wheels!!
 
 
Incarcare maxima
 
Trotineta electrica Fast Wheels aduce multa distractie, indiferent de varsta! Greutatea maxima suportat este de 100 Kg, astfel ca ea poate fi o adevarata sursa de distractie nu numai pentru copii, ci si pentru adulti.
 
 
Inaltime reglabila
 
O greutate mai mare suportata nu este singurul avantaj pentru utilizatorii adulti. Trotineta este ajustabila, astfel incat poti ajusta cu usurinta inaltimea manerului pentru a putea fi mai cat mai comod utilizatorului.
 
 
Amortizor
 
Ai dat peste o suprafata neuniforma sau denivelari pe traseu ? Nu trebuie sa iti faci griji ! Fast Wheeles este dotata cu un resort special de absorbtie a socurilor, datorita caruia un drum cu denivelari nu va fi un dezavantaj pentru tine !
 
 
Indicator baterie
 
Trotineta permite deplasarea pe o distanta de pana la 8 km datorita bateriei puternice de 2.2 Ah. Mai mult, atunci cand folosesti Fast Wheels nu trebuie sa-ti faci griji ca bateria se va descarca atunci cand mergi. Ai control complet asupra ei datorita indicatorului plasat pe dispozitiv.
 
 
Design pliabil
 
Trotineta Fast Wheels  este foarte usor de pastrat si de transportat. Designul pliabil face ca produsul sa ocupe putin spatiu, astfel ca o poti lua cu tine unde vrei si sa te bucuri de traseul parcurs.

Detalii tehnice

Caracteristici TehniceTip ProdusTrotineta electrica
PentruAdulti
PliabilaDa
Putere motor (W)250
Viteza maxima (Km/h)23
Autonomie maxima (Km)8
LuminaNu
FraneDa
Timp incarcare (min)90
Unghi urcare panta (Grade)20
Caracteristici generaleGreutate maxim suportata (Kg)100
Greutate (Kg)7.2
Dimensiuni (mm)900 x 420 x (930-103)
CuloareNegru
Adauga review

Review-uri

Batrinu Dragos 25.02.2021 18:23
★★★★☆
Am testat-o in teren la o temperatura de 3 grade, cu o greutate de 71kg. Autonomia reală a fost de 9,5km, deci mai mare decât in specificațiile prezentate pe site. Daca ar fi fost mai cald afara, cu siguranță ar fi avut o autonomie mai mare. Acumulatorul este de 4 A și nu de 2,2 cum este prezentat pe site-ul Evomag.

Pro

Ușoară, autonomie mai mare decât în specificatii, se conduce foarte ușor.

Contra

Sistemul de prindere a manșoanelor deficitar. Era bine daca avea un computer că la celelalte modele mai scumpe, ideal pentru indicarea distanței parcurse vitezei de deplasare și nivelul de încărcare al bateriei.
2 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Marius 25.08.2019 22:45
★★★★★
utila
19 din 26 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult