Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Incarcator wireless dual Belkin, 15W, Black
Belkin Incarcator wireless dual Belkin, 15W, Black  Incarcator wireless dual Belkin, 15W, Black  O solutie de incarcare dualaProfitati de toate avantajele tehnologiei noastre de incarcare fara fir, plus confortul de a incarca simultan doua dispozitive. Doua spatii de incarcare fara fir elibereaza birou 3857218
246.99 In stock

Incarcator wireless dual Belkin, 15W, Black

CODWIZ008vfBK
ID3857218
24699 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
24699 Lei
(TVA inclus)
Incarcator wireless dual Belkin, 15W, Black

Descrierea produsului Incarcator wireless dual Belkin, 15W, Black

 

Incarcator wireless dual Belkin, 15W, Black

 
 

O solutie de incarcare duala

Profitati de toate avantajele tehnologiei noastre de incarcare fara fir, plus confortul de a incarca simultan doua dispozitive. Doua spatii de incarcare fara fir elibereaza biroul si sunt compatibile atat cu iOS, cat si cu Android, facandu-le perfecte pentru colegii sau familiile care utilizeaza dispozitive diferite. Designul de prindere antiderapant va mentine dispozitivele in siguranta pe loc pentru a va asigura ca se incarca in continuare, iar luminile LED indica atunci cand se incarca corect.

 

Viteza de incarcare mai rapida

Concepute pentru compatibilitate perfecta cu cele mai noi smartphone-uri de la Apple si Samsung, fiecare spatiu de incarcare ofera o putere de pana la 15 W pentru o incarcare mai rapida.

 

Compatibil cu carcase cu grosimea de pana la 3mm

Incarcati fara a scoate carcasa telefonului. Asezati-va telefonul pe suport si continuati sa discutati, sa navigati sau sa derulati pe internet. Standurile noastre de incarcare fara fir sunt proiectate pentru a lucra cu carcase cu grosimea de pana la 3 mm.

 

Compatibilitate QI

Standul de incarcare wireless a fost proiectat pentru a fi compatibil cu orice dispozitiv compatibil Qi, inclusiv dispozitivele Apple si Samsung.

Detalii tehnice

SpecificatiiCuloareNegru
Continut coletIncarcator / Cablu de date
CaracteristiciTipIncarcator Wireless
AlteleIncarcare Wireless Fast Charging
Vezi mai mult