Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Ebook Reader Onyx Boox Palma, 6.13" E Ink Carta Plus, MOON Light 2, Procesor Octa-Core 2GHz, 6GB RAM, 128GB Flash, 16MP, 128GB Flash, Wi-Fi, Bluetooth (Negru)
Onyx boox Ebook Reader Onyx Boox Palma, 6.13" E Ink Carta Plus, MOON Light 2, Procesor Octa-Core 2GHz, 6GB RAM, 128GB Flash, 16MP, 128GB Flash, Wi-Fi, Bluetooth (Negru) Design de buzunar, tehnologie fără compromisuri   Dispunând de un procesor avansat octa-core și un spațiu de stocare extensibil, Palma vă poate permite să vă scufundați în citirea unei cărți electronice, ascultarea unui podcast s 4143122
1515.99 In stock

Ebook Reader Onyx Boox Palma, 6.13" E Ink Carta Plus, MOON Light 2, Procesor Octa-Core 2GHz, 6GB RAM, 128GB Flash, 16MP, 128GB Flash, Wi-Fi, Bluetooth (Negru)

COD6949710308669
ID4143122
  • Servicii evoMAG
1.89999 Lei PRP
1.51599 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 38400 Lei
Adauga la wishlist
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.89999 Lei PRP
1.51599 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 38400 Lei
Ebook Reader Onyx Boox Palma, 6.13" E Ink Carta Plus, MOON Light 2, Procesor Octa-Core 2GHz, 6GB RAM, 128GB Flash, 16MP, 128GB Flash, Wi-Fi, Bluetooth (Negru)

Descrierea produsului Ebook Reader Onyx Boox Palma, 6.13" E Ink Carta Plus, MOON Light 2, Procesor Octa-Core 2GHz, 6GB RAM, 128GB Flash, 16MP, 128GB Flash, Wi-Fi, Bluetooth (Negru)

Design de buzunar, tehnologie fără compromisuri
 
Dispunând de un procesor avansat octa-core și un spațiu de stocare extensibil, Palma vă poate permite să vă scufundați în citirea unei cărți electronice, ascultarea unui podcast sau citirea fluxurilor dvs. de știri preferate, din nelimitate aplicații terțe din Magazinul Google Play¹.
 
 
O experiență asemănătoare telefonului pe ePaper
 
Fiți martor la noua formă de tehnologie ePaper. Cu un factor de formă elegant și un raport de aspect care se observă frecvent pe smartphone-uri, Palma se potrivește perfect în geantă și poate fi ținut confortabil în palmă.
 
 
Utilizare fără efort cu widget-uri personalizate
 
Creați un ecran de pornire personalizat în Palma folosind widget-uri, exact ca pe telefon. Și vedeți cele mai importante mesaje și actualizări fără a fi nevoie să lansați o aplicație.
 
 
 
Confort și putere,
în echilibru
 
Îmbrățișați un stil de viață sănătos pe ePaper. Puteți vizualiza conținutul de zi cu zi fără oboseala ochilor pe afișajul său de ultimă generație E Ink Carta 1200², cu o rezoluție ultra clară de 300 PPI.
 
 
Simțiți interacțiunea fluidă
 
Fiecare operație decurge fără probleme și fără întreruperi, fiecare detaliu fiind afișat pur. Totul este adus la viață de cea mai recentă tehnologie BOOX Super Refresh³ cu noul nostru algoritm de îmbunătățire a afișajului pentru a reduce imaginea fantomă, condus de GPU-ul integrat.
 
 
Navigare simplificată
 
Faceți mult mai mult cu butonul de funcție personalizabil⁴, de la întoarcerea sau efectuarea unei reîmprospătări complete, până la accesarea centrului E Ink sau realizarea unei capturi de ecran. De asemenea, puteți personaliza butoanele de volum⁵ pentru a întoarce paginile sau pentru a acționa ca butoane de defilare.
 
 
 
Netulburat de stropi și vărsări
 
Bucurați-vă de poveștile voastre palpitante, indiferent dacă vă aflați în interior sau în aer liber. Cu construcția hidrofugă, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la daune accidentale cauzate de expunerea zilnică la apă⁶.
 
Capturați și digitizați, într-o clipită
 
Transformă-ți documentele în format digital folosind camera din spate de 16 MP. Cu blițul integrat, Palma poate îmbunătăți claritatea și stabilitatea scanărilor documentelor în situații de lumină scăzută.
 
Iluminare care nu deranjează
 
Folosind capacitățile senzorului de lumină, farurile frontale cu două tonuri se pot ajusta automat pentru a se potrivi cu condițiile de iluminare ambientală din jur.

* BOOX se angajează să ofere actualizări gratuite de firmware pentru toate modelele pentru mai mult de 3 ani de la data lansării produsului. Astfel, fiecare utilizator BOOX poate obține experiențe îmbunătățite prin actualizări consecvente.
 
** BOOX se angajează să ofere 10 GB de stocare în cloud Onyx gratuit pentru toți utilizatorii noi și existenți. Indiferent de modelul pe care l-ați achiziționat, puteți obține gratuit spațiu de stocare în cloud de 10 GB pentru fiecare cont Onyx pentru a sincroniza adnotările cărții dvs.
 
 
[1] Palma este alimentat de Android 11 și include un magazin Google Play încorporat pentru descărcări instantanee de aplicații.
 
[2] E Ink Carta™ 1200 are un timp de răspuns cu 20% mai rapid și un raport de contrast cu 15% mai mare decât E Ink Carta™ 1000. Carta 1200 este eficient din punct de vedere energetic și seamănă cu hârtia, iar răspunsul său mai rapid permite o animație mai fluidă pe ePaper afișează.
 
[3] Tehnologia BOOX Super Refresh (BSR) este o inovație exclusivă dezvăluită de BOOX în 2022 pentru a îmbunătăți performanța de reîmprospătare și calitatea imaginii produselor sale ePaper.
 
[4] Utilizatorii pot personaliza butonul Funcție în Setări > Buton funcție.
 
[5] Utilizatorii pot personaliza butoanele de volum în Setări > Butoane de volum.
 
[6] Designul hidrofug protejează împotriva expunerii zilnice la apă, inclusiv a vărsărilor accidentale, stropirii sau ploii slabe. Nu este destinat să fie scufundat în apă sau expus la apă la presiune ridicată sau alte lichide. Efectul hidrofug poate scădea în timp. Vă rugăm să rețineți că nu este impermeabil.

Detalii tehnice

ModelDenumireONYX BOOX Palma
DisplayTipE Ink Carta+
DisplayNiveluri de gri
Numar niveluri de gri16
Dimensiune (inch)6.13
Rezolutie1648 x 824
SpecificatiiFormat suportatPDF, DJVU, CBR, CBZ, EPUB, AZW3, MOBI, TXT, DOC, DOCX, FB2, CHM, RTF, HTML, ZIP, PRC, PPT, PPTX
Format imagini suportatJPEG, BMP, PNG, TIFF
Memorie RAM6GB
Memorie Flash128 GB
Tip card de memoriemicroSD
USBUSB Type C
Capacitate acumulator (mAh)3950
Wi-FiDa
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)159 x 80 x 8.0
Greutate (Kg)0.170
CuloareNegru
Accesorii incluseBOOX Palma
Cablu USB-C
Unealta ejectare card SD
Ghid de pornire
Fisa Garantie
Vezi mai mult