Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Nou! Smartwatch Huawei Watch Fit 3, Bluetooth, GPS, Ecran AMOLED 1.82", 100+ Moduri Sport, Monitorizare somn, ritm cardiac, Waterproof 5 ATM, Curea Nylon (Gri)
Huawei Smartwatch Huawei Watch Fit 3, Bluetooth, GPS, Ecran AMOLED 1.82", 100+ Moduri Sport, Monitorizare somn, ritm cardiac, Waterproof 5 ATM, Curea Nylon (Gri) Watch Fit 3 Smartwatch Huawei Watch FIT 3, Black Body with Black Fluoroelastomer Strap     Design Ultra-Slim | Afisaj AMOLED 1.82" |Management complet al activitatilor sportive1 | Durata de viata a bateriei de pana la 10 zile HUAWEI WATCH FIT 3 este potrivit pe 4181839
828.99 In stock

Nou! Smartwatch Huawei Watch Fit 3, Bluetooth, GPS, Ecran AMOLED 1.82", 100+ Moduri Sport, Monitorizare somn, ritm cardiac, Waterproof 5 ATM, Curea Nylon (Gri)

COD: [ Solo-B09T ] ID: 4181839
  • Servicii evoMAG
828,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
828,99 Lei
(TVA inclus)
Nou! Smartwatch Huawei Watch Fit 3, Bluetooth, GPS, Ecran AMOLED 1.82", 100+ Moduri Sport, Monitorizare somn, ritm cardiac, Waterproof 5 ATM, Curea Nylon (Gri)

Descrierea produsului Smartwatch Huawei Watch Fit 3, Bluetooth, GPS, Ecran AMOLED 1.82", 100+ Moduri Sport, Monitorizare somn, ritm cardiac, Waterproof 5 ATM, Curea Nylon (Gri)

Smartwatch Huawei Watch FIT 3, Black Body with Black Fluoroelastomer Strap 

 Huawei-v4 

 

 

Design Ultra-Slim | Afisaj AMOLED 1.82" |

Management complet al activitatilor sportive1 | Durata de viata a bateriei de pana la 10 zile

 

HUAWEI WATCH FIT 3 este potrivit pentru toate persoanele cu fler

Sa privesti in viitor si sa vezi cum se deruleaza

Pe un ecran patrat uluitor
 

Fashion Squared

HUAWEI WATCH FIT 3 title

 

Poarta cureaua care ti se potriveste

HUAWEI WATCH FIT 3 SKU

 

Un ecran splendid

Intoarce incheietura mainii pentru a obtine o vedere completa pe un ecran masiv. Ramele ultra-inguste si un raport mare ecran-corp4 de 77,4% te atrag intr-o lume vizuala vibranta care ramane clara ca lumina zilei, chiar si sub lumina directa a soarelui, cu o rata de reimprospatare de 60 Hz si luminozitate auto-reglabila.

 

Mai mare, dar mai subtire ca niciodata

Noul HUAWEI WATCH FIT 3 este un ceas inteligent subtire, de doar 9,9 mm si 26 g. Corpul din aliaj de aluminiu si catarama metalica neteda sunt moderne, o incantare pentru ochi.

 

HUAWEI WATCH FIT 3 Slim Design

 

Coroana rotativa

Roteste coroana din metal pentru a mari sau a iesi pe ecranul de pornire al ecranului de pornire, gliseaza in sus sau in jos pe lista de aplicatii sau ajusteaza volumul. Poti apasa de doua ori pentru a comuta intre aplicatii si continua sau sa te intorci pentru a controla ecranul de ceas chiar si atunci cand degetele sunt umede.

huawei-watch-fit-3-button-2-2x.webp (3840×1920)

Buton functie util

Apsa pentru a deschide aplicatii presetate si apsa lung pentru a activa asistentul vocal, unde fiecare dorinta este o comanda ceasului.

 

O multitudine de fete de ceas

Cu atat de multe fete de ceas uluitoare pentru a alege, inclusiv Galeria si Stiluri personalizate, poti purta inima si pasiunile la incheietura mainii. Doar rotesti coroana pentru perspective fascinante, cum ar fi Elegant Light, Bubble Shine, Time Illusion, si Fun Mood (cu emoji dinamic).

HUAWEI WATCH FIT 3 Colorful Dial

Proiecteaza-ti propria fata de ceas

Creeaza o fata de ceas proprie, cu caracteristici personalizate, stiluri, aspect culoare si comenzi rapide care te duc instantaneu la aplicatiile preferate

 

Sport la patrat

huawei-watch-fit-3-title-2-2x.webp (3192×1941)

Aduce caloriile in echilibru

Urmareste caloriile pe ambele dispozitive, ceea ce face mai usor decat oricand sa mananci sanatos si sa ramai in forma

 

huawei-watch-fit-3-motion-2x.webp (1410×1456)

 

Urmarirea caloriilor

Vezi deficitul caloric pe un ecran dedicat, cu indicatori cum ar fi aportul de calorii, calorii active, si caloriile din timpul pauzelor de odihna, pentru a te ajuta sa ramai pe drumul cel bun.

Jurnal alimentar

Noteaza fiecare masa in aplicatia Huawei Health, cu efort minim, pentru a numara caloriile in jurnalul tau legat de alimentatie.

Analiza nutritionala

Beneficiaza de analiza nutritionala de nivel inalt si de o functie de interogare in biblioteca de alimente, pentru a vedea ce nutrienti consumi.

 

Sugestii inteligente potrivite pentru tine

O noua caracteristica de sugestii inteligente recomanda sporturi si activitati personalizate, pe baza obiceiurilor de antrenament, a consumului de calorii si chiar a conditiilor meteorologice, astfel incat urmatorul hobby sa fie la o atingere distanta!

 

 

HUAWEI WATCH FIT 3 Enrichment Campaign

Sistem GPS incorporat,

100 + Moduri de antrenament

HUAWEI WATCH FIT 3 accepta peste 100 de moduri de antrenament revigorante si detectarea automata a sase tipuri de exercitii. Exista chiar si un nou mod de alergare Track, care utilizeaza sistemul GPS de inalta precizie al ceasului pentru a calibra distanta pe tura si a inregistra harta alergarilor tale.

  
HUAWEI WATCH FIT 3 Guided Fitness

Cursuri de fitness la incheietura mainii

Incearca o noua perspectiva in antrenamentele tale si profita la maximum de ele, cu animatii exclusive pentru incalzire si recuperare pentru opt exercitii comune, inclusiv alergare, ciclism si inot.

 Completeaza toate cele trei inele!

Stabileste obiectivele zilnice pentru Miscare, Exercitii si Statul in picioare, in inelele de activitate de generatie urmatoare, pentru a iti face viata sanatoasa un lucru posibil in fiecare zi. Pe masura ce avansezi spre obiectivele propuse, vei primi memento-uri in timp real si medalii care te vor motiva sa ramai pe drumul cel bun.

 

Sanatatea la patrat

huawei-watch-fit-3-title-3-2x.webp (3100×1821)

Somn usor in fiecare noapte

 

 

alt=

Goleste-ti mintea cu un mod special de somn, zgomot alb, peisaje sonore naturale, si muzica relaxanta, pentru a te odihni perfect in fiecare noapte.

  

Tine evidenta batailor inimii, a ritmului respirator si a respiratiei anormale? in timp ce adormi, pentru linistea sufleteasca tot timpul.

  
alt=

Urmareste evaluarile avansate pentru a vedea cat de bine ai dormit si incearca sfaturile personalizate de igiena a somnului pentru a incepe sã dormi mai bine imediat si pentru a iti aduce viata in echilibru.

  
alt=

Tracker de semne vitale imbunatatite

Tine ritmul chiar si atunci cand alergi sau de faci exercitii fizice, cu monitorizarea imbunatatita a frecventei cardiace, posibila datorita celui mai bun modul al nostru multicanal si al algoritmului inteligent de fuziune. Masuratorile SpO2 sunt de asemenea mai rapide, datorita performantei si stabilitatii sporite sustinute de noul si imbunatatitul sistem TruSeenTM 5.5.

  

Urmareste ciclul menstrual si inregistreaza orice indicatori fizici de la inceput pana la sfarsit printr-o vizualizare lunara intuitiva de tip calendar, pentru a intelege mai bine propriul corp. Vei primi, de asemenea, memento-uri in timp util, atunci cand urmatoarea menstruatie se apropie, astfel incat sa fii intotdeauna pregatita.

 

  

Creeaza o comunitate de sanatate pentru cei dragi, si ramai la curent cu frecventa cardiaca, nivelurile de SpO2, numarul de pasi zilnici si calitatea somnului dintr-un singur loc.

 

Viata inteligenta la patrat

HUAWEI WATCH FIT 3 title

 

Respira usor, are o baterie grozava

Cu pana la 10 zile de viata a bateriei si o saptamana intreaga, in majoritatea cazurilor, iti poti continua ziua cu o liniste absoluta.

AOD activat: durata de viata a bateriei de pana la 4 zile.

Apelarea Bluetooth

Conecteaza ceasul la telefon prin Bluetooth pentru a raspunde apelurilor printr-o atingere pe ecranul ceasuluil.

  

Notificari in timp real

Ceasul sta la incheietura mainii, dar are grija de tine, trimitand memento-uri pentru intalniri viitoare, apeluri primite si alerte, cand stai prea mult timp asezat.

  

Ritm pe incheietura mainii

HUAWEI WATCH FIT 3 accepta redarea muzicii de sine statatoare, astfel incat melodiile tale preferate sa calatoreasca intotdeauna cu tine.

  

Snap Pics cu declansare de la distanta

Faci selfie-uri direct de la incheietura mainii, controland camera telefonului din ceas, pentru a capta inspiratia instant.

  
alt=

Carduri personalizate

Atinge pentru a incepe un antrenament sau pentru a obtine o lectura despre sanatate, pentru a personaliza setarile, sau pentru aplicatii si caracteristici comune.

 

  
alt=

Asistentul HUAWEI·TODAY

Gaseste notificarile despre servicii si multe altele – intr-un singur loc simplu – de la prognoze meteo si redarea a muzicii, la un asistent vocal tot mai atent

 

Managerul multi-tasking

Cu HUAWEI WATCH FIT 3, poti verifica vremea si raspunde la un apel in timp ce continui antrenamentul, fara a fi nevoie sa te opresti din activitatea pe care o desfasurai in acel moment.

alt=

Construit pentru a rezista

Acest ceas este contruit pentru a face fata unora dintre cele mai dificile conditii pe care le-ati putea intalni vreodata, rezistenta la apa de pana la 50 m, caracteristici versatile si capacitatea de a rezista la opt teste de durabilitate stricte.

 

Detalii tehnice

GeneralPentruDama
ModelWatch Fit 3
ReteaFunctie telefonNu
EcranDiagonala (inch)1.82
DisplayDigital
Tip EcranAMOLED color, Always on Display, Rata refresh 60Hz, Rata ecran/corp 77.4%, Luminozitate 1500 nits, 347ppi
Rezolutie maxima (px)480 x 408
Foto/VideoCameraNu
Transmisie date4GNu
Wi-FiNu
BluetoothDa
NFCDa
Primeste notificariDa
FacilitatiRezistent la apa si prafDa
GPSDa
CompatibilitateAndroid
iOS
SenzoriCompass, GPS, Heart Rate Sensor, Pedometru, SpO2, VO2Max
SpecialeActivitate fitness, Alergare, Antrenament de respiratie, Atentionare stare sedentara, Calorii arse, Monitor sedentar, Monitorizare ciclism, Monitorizare inot, Monitorizare puls, Monitorizare ritm cardiac, Monitorizare somn, Pasi
AcumulatorCapacitate (mAh)400
AutonomiePana la 10 zile
CuloareCuloareGri
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm) 43.2 x 36.3 x 9.9
Greutate (kg)0.026
Tip brataraNylon
Forma carcasaDreptunghiular
Caracteristici generaleConectivitateBluetooth
Continut pachet1 x Cablu de incarcare 1 x Ceas smartwatch
Vezi mai mult