Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Radio portabil TechniSat DIGITRADIO 1990 Benjamin Blümchen, 3W, MP3 USB, CD Player, FM/DAB+, Bluetooth (Albastru)
Technisat Radio portabil TechniSat DIGITRADIO 1990 Benjamin Blümchen, 3W, MP3 USB, CD Player, FM/DAB+, Bluetooth (Albastru) Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana. A fost un element traditional al camerei fiecarei copii de multi ani: un radio boombox portabil, clasic. Melodiile si melodiile radio preferate nu mai sunt redate de la casetofonele si ca 4148165
405.99 In stock

Radio portabil TechniSat DIGITRADIO 1990 Benjamin Blümchen, 3W, MP3 USB, CD Player, FM/DAB+, Bluetooth (Albastru)

COD0050/3952
ID4148165
40599 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
40599 Lei
(TVA inclus)
Radio portabil TechniSat DIGITRADIO 1990 Benjamin Blümchen, 3W, MP3 USB, CD Player, FM/DAB+, Bluetooth (Albastru)

Descrierea produsului Radio portabil TechniSat DIGITRADIO 1990 Benjamin Blümchen, 3W, MP3 USB, CD Player, FM/DAB+, Bluetooth (Albastru)

Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.

A fost un element traditional al camerei fiecarei copii de multi ani: un radio boombox portabil, clasic. Melodiile si melodiile radio preferate nu mai sunt redate de la casetofonele si casetele folosite anterior, ci de pe CD-uri, fluxuri de muzica sau posturi de radio digitale. Modelul DIGITRADIO 1990 nu este perfect doar pentru o camera de copii, ci si perfect oriunde vrem sa ne bucuram sa ascultam muzica fara probleme. Acest lucru se aplica bucatariei, biroului si salii de fitness. DIGITRADIO 1990 poate fi mutat rapid si usor in orice loc datorita manerului de transport. Sursa optionala de alimentare cu baterie va permite sa o utilizati in timpul calatoriei. Piesele muzicale iubite atat de parinti, cat si de copii pot fi redate la calitate inalta prin difuzoarele stereo integrate. Dispozitivul va permite sa ascultati CD-uri printr-un player CD-MP3 si sa redati fisiere muzicale dupa conectarea sursei de date la portul USB. DIGITRADIO 1990 este perfect si pentru ascultarea radioului. Dispozitivul va permite sa primiti programele disponibile prin radio FM sau radio digital DAB+. Un numar tot mai mare de posturi de radio isi directioneaza oferta de programare special catre ascultatorii mai tineri. Intrarea AUX-IN va permite sa conectati o sursa de muzica suplimentara, de exemplu un player MP3. Deosebit de convenabila este functia de transfer fara fir a fisierelor muzicale catre DIGITRADIO 1990 prin Bluetooth. Selecteaza o lista de redare sau o redare radio pe smartphone-ul tau si reda-o pe dispozitivul DIGITRADIO 1990, permitandu-le micutilor tai sa adoarma linistit.

Detalii tehnice

Specificatii produsDesignRetro
Lungimi de undaDAB/FM
Putere (W)3
DiverseBluetooth
USB
CD Player
Caracteristici fiziceLungime (mm)270
Latime (mm)212
Inaltime (mm)116
Greutate1.25
Vezi mai mult