Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Nou! Televizor QLED Samsung The Frame 139 cm (55") QE55LS03DA, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+
Samsung Televizor QLED Samsung The Frame 139 cm (55") QE55LS03DA, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+ QE55LS03DA The Frame. Creeaza-ti propriul televizor. Bucura-te de continutul preferat, fara reflexii Matte Display Matte Display impiedica razele de lumina naturala sau artificiala sa se suprapuna cu continutul redat, iar operele de arta afisate capata un 4169170
4199.90 In stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Nou! Televizor QLED Samsung The Frame 139 cm (55") QE55LS03DA, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

COD: [ QE55LS03DA ] ID: 4169170
  • Servicii evoMAG
5.248,99 Lei PRP
4.199,90 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 1.049,09 Lei
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza maine pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Offer
5.248,99 Lei PRP
4.199,90 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 1.049,09 Lei
Nou! Televizor QLED Samsung The Frame 139 cm (55") QE55LS03DA, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Descrierea produsului Televizor QLED Samsung The Frame 139 cm (55") QE55LS03DA, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

The Frame. Creeaza-ti propriul televizor.

Bucura-te de continutul preferat, fara reflexii

Matte Display

Matte Display impiedica razele de lumina naturala sau artificiala sa se suprapuna cu continutul redat, iar operele de arta afisate capata un contrast realist.

 

Conceput pentru a arata ca o rama subtire de tablou

Modern Frame Design

Elegant, minimalist si modern, televizorul The Frame se integreaza perfect in decorul casei tale, exact ca un tablou.

Personalizeaza-ti stilul

Rama detasabila

The Frame este compatibil cu o gama extinsa de rame de diferite culori si stiluri. Alege-o pe cea care se potriveste decorului tau - cu ajutorul benzilor magnetice le poti schimba cu usurinta.

Te poti bucura de operele tale de arta preferate chiar si atunci cand The Frame este inchis

Art Mode

Transforma ecranul negru al televizorului intr-o opera de arta.

ARTA

Galerii de renume mondial in sufrageria ta

Samsung Art Store

Acceseaza peste 2.500 de opere de arta si fotografii in Art Store. De la clasici indragiti pana la capodopere moderne, ai parte de o multime de optiuni pentru a-ti organiza propria galerie de arta acasa.

 

Exploreaza gratuit o librarie de opere de arta online

Samsung Art Store - Streams

Cufunda-te in lumea artei si descopera noi lucrari preferate prin intermediul televizorului tau. Cu The Frame, ai acces la o colectie actualizata in mod regulat de lucrari de arta, organizate de artisti si institutii renumite.

Culori autentice validate de PANTONE

Validat PANTONE

The Frame reproduce culorile bogate ale operelor de arta preferate, cu o inalta fidelitate. Si cu un ecran mat, care reflecta razele de lumina, te poti bucura de propria ta galerie de arta.

My Photo

 

Poti incarca si expune cu usurinta propria fotografie sau un nou portret de familie. Pur si simplu incarci fotografiile pe The Frame, prin intermediul telefonului tau sau al unei unitati flash USB.

* Necesita descarcarea si instalarea aplicatiei SmartThings pentru a incarca fotografiile personale in The Frame, prin intermediul dispozitivului mobil. * Aplicatia SmartThings poate fi descarcata recent numai pe Android 9.0 sau pe o versiune ulterioara.* Tehnologia, functiile si caracteristicile disponibile pot varia in functie de tara, furnizor de servicii, mediu de retea sau produs si pot fi modificate fara notificare prealabila.* Necesita Wi-Fi, Bluetooth sau o alta conexiune la reteaua fara fir si conectare in contul Samsung.* Dispozitivele conectate sunt vandute separat.

Senzor de luminozitate

Detecteaza lumina din camera si optimizeaza automat luminozitatea ecranului si tonul de culoare, pentru un aspect autentic al operelor de arta.

* Performanta senzorului de luminozitate poate varia in functie de nivelul de luminozitate ambientala. Senzorul nu functioneaza intr-un mediu de peste 1000 de lux.

Senzor de luminozitate

 

Detecteaza lumina din camera si optimizeaza automat luminozitatea ecranului si tonul de culoare, pentru un aspect autentic al operelor de arta.

* Performanta senzorului de luminozitate poate varia in functie de nivelul de luminozitate ambientala. Senzorul nu functioneaza intr-un mediu de peste 1000 de lux.

Matt Canvas

 

Adauga o suprafata mata in spatele fotografiei sau operei de arta, pentru a o face sa para si mai realista. Alege dintre 5 fundaluri mate si cele 16 culori, pentru a gasi stilul perfect pentru tine.

DESIGN

 

Ataseaza cu usurinta rama preferata

Rama detasabila cu design minimalist

 

The Frame este compatibil cu diferite modele de rame magnetice, intr-o varietate de culori, astfel incat sa se integreze perfect in decorul camerei tale.

 

Stand ajustabil pe inaltime

 

Cu ajutorul standului ajustabil poti incadra perfect televizorul in spatiul tau.

Perfect integrat pe perete, precum un tablou

Slim Fit Wall Mount

 

Cu suportul Slim Fit Wall Mount, inclus in pachet, poti instala cu usurinta televizorul pe perete, astfel incat sa arate bine, din orice unghi.

* Distanta dintre perete si televizor poate varia in functie de tipul de perete si de metoda de instalare.* Pentru instalare este necesar One Connect Box.* Slim Fit Wall Mount, One Connection Cable (5 m) si One Connect Box sunt incluse la achizitionarea The Frame (cu exceptia celui de 32"). * One Connect Cable (15 m) este vandut separat.

 

Auto Rotating Wall Mount

 

Cu suportul rotativ descoperi noi moduri de a te bucura de continutul tau preferat.

* Verifica daca exista denivelari pe perete: Denivelarile sau zonele inegale vor interfera cu rotatia. * Cablul din perete nu este suportat: cablurile din perete vor cauza rezistenta si vor interfera cu rotatia corecta. * Nu trebuie atasat niciun accesoriu in afara de rama pentru Frame. (de ex. Web Cam etc.) * Imaginile sunt simulate si au doar scopuri ilustrative. * Auto Rotating Wall Mount este vandut separat. * Auto Rotating Wall Mount este disponibil cu Frame 43~65".

Auto Rotating Stand

 

Auto Rotating Stand iti permite sa alegi, prin rotirea ecranului, pozitia orizontala sau verticala. Astfel, te poti bucura de continutul preferat.

* Auto Rotating Stand este compatibil cu diagonalele 43", 50" si 55".* Auto Rotating Stand se vinde separat.* Nu trebuie atasat niciun accesoriu in afara ramei The Frame. (de exemplu, Web Cam, etc.)* Auto Rotating Stand poate fi instalat doar cu modelele compatibile mentionate. O lista de modele compatibile poate fi gasita in specificatii.* Imaginile sunt simulate si au doar scop ilustrativ.

Studio Stand

 

Transforma-ti camera intr-o galerie de arta cu suportul de tip sevalet, Studio Stand.

* Studio Stand este vandut separat.* Studio Stand este compatibil cu diagonalele 50", 55" si 65".

Tehnologia QLED

 

Un miliard de nuante de culoare

100% volum de culoare cu Quantum Dot

 

Tehnologia Quantum Dot afiseaza fiecare nuanta cu un volum de culoare de 100%.

* Volumul de culoare de 100% este masurat conform standardului DCI-P3, certificat de VDE.

 

Tehnolgie avansata de procesare a imaginii

Procesor Quantum 4K

 

Procesorul Quantum 4K optimizeaza in mod inteligent imaginea, sunetul si multe altele, pentru a-ti oferi o experienta cu adevarat uluitoare.

* Experienta vizionarii poate varia in functie de tipurile de continut si de format.* Este posibil ca optimizarea sa nu se aplice conexiunii la PC si Game Mode.* Nu se aplica pentru 32 inch (FHD).

Imagine optimizata pentru ochii tai

EyeComfort Mode

 

Modul EyeComfort disponibil pe The Frame regleaza automat luminozitatea ecranului pentru a-ti proteja ochii.

Televizorul si soundbar-ul in armonie perfecta

Q-Symphony

 

Q-Symphony permite in mod unic ca difuzoarele televizorului si cele ale soundbar-ului sa functioneze simultan, fara a dezactiva difuzoarele TV, pentru a obtine un sunet mai imersiv.

* Verifica nivelul de compatibilitate Q-Symphony in specificatiile produsului soundbar.* Soundbar-ul este vandut separat.

O experienta audio la standardul Dolby Atmos

Dolby Atmos®

 

Bucura-te de o experienta de sunet captivanta, care te introduce in actiune, prin intermediul tehnologiei Dolby Atmos, disponibila pe televizorul The Frame.

* Nu se aplica pentru The Frame de 32 inch (FHD).* Functiile disponibile variaza in functie de model.

 

Experienta Samsung Tizen OS

 

Descopera tot continutul tau preferat, intr-un singur loc

Samsung Tizen OS

 

Profita la maximum de televizorul tau Smart cu cele mai recente aplicatii si servicii de streaming disponibile pe Samsung Tizen OS.

Integreaza-ti dispozitivele inteligente in aplicatia SmartThings

SmartThings

 

Cu SmartThings ai control deplin asupra dispozitivelor  inteligente din casa ta.

 

* Tehnologia, functiile si caracteristicile disponibile pot varia in functie de tara, furnizor de servicii, mediu de retea sau produs si pot fi modificate fara notificare prealabila.* Necesita o conexiune Wi-Fi, Bluetooth sau o alta retea fara fir si conectarea la un cont Samsung.* Dispozitivele conectate sunt vandute separat.* Interfata de utilizare poate fi schimbata fara notificare prealabila.

Vezi totul pe un singur ecran

Multi View

 

Urmaresti simultan ce este la televizor si pe mobil, pe acelasi ecran, fie ca este vorba despre clipuri video sau jocuri.

* Numarul de vizualizari disponibile si aplicatiile/sursele acceptate depind de modelul televizorului si pot fi actualizate fara notificare. Necesita un cont Samsung.* Suporta Android OS si smartphone-uri bazate pe iOS pentru modelele Q70D↑.* Multi View pentru mobil este disponibil pentru versiunea Android 4.2 sau pentru o versiune ulterioara. Pentru dispozitivele iOS, AirPlay este acceptat pe iOS 12.3 sau pe o versiune ulterioara.* Interfata de utilizare reala poate fi diferita de imaginea afisata.

Detalii tehnice

GeneralModelQE55LS03DA
Diagonala cm / inch139 cm / 55 inch
Smart TVDa
FormatUltra HD 4K
Tip ecranQLED
Rezolutie (pixeli)3840 x 2160
Tuner DigitalDa (DVB-C/ S2/ C2)
Difuzor integrat40W
Suport TV recomandat (inch)55
Continut PachetTelevizor
Cablu Alimentare
Telecomanda
ConectivitateWirelessDa
EthernetDa
Iesire audio digitala (optica)x 1
CI (Slot)PLUS
USB 2.0x 2
HDMIx 4
Caracteristici FiziceCuloareNegru
Montare perete VESA (mm)200 x 200
Putere consumata (W)83
Lungime (mm)1237.9
Inaltime (mm)743.4
Adancime (mm)227.8
Dimensiuni cu stand (mm)1237.9 x 743.4 x 227.8
Dimensiuni cutie (mm)1405 x 846 x 185
Greutate (kg)16.4
Greutate bruta (kg)27.2
Vezi mai mult