Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Televizor LED Sharp 139 cm (55") 55GL4260E, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi
Sharp Televizor LED Sharp 139 cm (55") 55GL4260E, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi 55GL4260E Divertismentul pe care il iubiti. Cu putin ajutor de la Google.     Rasfoiti peste 400.000 de filme si episoade TV din toate serviciile de streaming - intr-un singur loc si organizate in functie de genurile si subiectele care va intereseaza cel 4155733
1899.99 Limited Availability
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Televizor LED Sharp 139 cm (55") 55GL4260E, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi

COD: [ 55GL4260E ] ID: 4155733
  • Servicii evoMAG
1.899,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.899,99 Lei
(TVA inclus)
Televizor LED Sharp 139 cm (55") 55GL4260E, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi

Descrierea produsului Televizor LED Sharp 139 cm (55") 55GL4260E, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi

Divertismentul pe care il iubiti. Cu putin ajutor de la Google.
 

 

Rasfoiti peste 400.000 de filme si episoade TV din toate serviciile de streaming - intr-un singur loc si organizate in functie de genurile si subiectele care va intereseaza cel mai mult. Descoperiti filme si emisiuni noi pe baza a ceea ce ati vizionat si a ceea ce va intereseaza si puteti chiar sa va actualizati lista de vizionare si sa va controlati televizorul - totul de pe telefon. In plus, cereti-i asistentului Google sa fiecare filme, sa difuzeze aplicatii, sa redea muzica si sa controleze televizorul - totul cu ajutorul vocii.
 
 
Rezolutie 4K/UHD
 
Pur si simplu uluitoare in ceea ce priveste claritatea si culoarea: rezolutia 4K Ultra HD este de patru ori mai buna decat rezolutia Full HD. Puteti experimenta chiar si filme sau seriale mai vechi cu o claritate fara precedent. Acest lucru este asigurat de tehnologia moderna de upscaler al imaginii, care optimizeaza orice tip de continut la 4K. Calitate cinematografica fara compromisuri, in orice moment, acasa.
 
 
Controlati-va televizorul cu ajutorul telefonului dvs.
 
Utilizati aplicatia Google TV pentru a va controla televizorul direct de pe dispozitivul mobil. Acum puteti gasi ceva grozav de urmarit chiar si atunci cand canapeaua v-a mancat telecomanda. Si puteti folosi tastatura telefonului pentru a tasta rapid parole complicate, nume de filme sau termeni de cautare.
 
 
Asistentul Google
 
Mai comod de atat nu se poate: apasati butonul Google Assistant de pe telecomanda si controlati-va televizorul cu ajutorul vocii. De exemplu, cereti-i lui Google thrillere sau descoperiti jocuri multiplayer deschise. Chiar si dispozitivele inteligente conectate pentru casa, cum ar fi luminile, pot fi controlate prin voce. De asemenea, puteti utiliza televizorul pentru a gestiona sarcini, a va uita in calendar, a accesa informatii etc.
 
 
HDR - gama dinamica inalta
 
HDR aduce optic si mai mult pentru dumneavoastra atunci cand va uitati la televizor. Cu o luminozitate si un contrast suplimentare, precum si o gama mai larga de culori, imaginea este perfect adaptata ochiului uman. Imaginile luminoase sunt mai clare si mai vii, rosul, verdele si albastrul devin mai irizate, iar imaginea capata profunzime.
 
 
Modul de joc
 
Atunci cand conectati consola la un televizor conventional, apar intarzieri inutile care va incetinesc in timpul jocurilor. Cu modul Joc este diferit: acest mod de joc va ofera cele mai bune timpi de raspuns posibil, cu o rezolutie 4K sau Full HD clara si un contrast natural. Jocurile dvs. preferate va vor fascina din nou si va veti cufunda si mai mult in jocuri.
 
 
Netflix
 
Urmariti ceea ce va intereseaza in orice moment, nelimitat si fara reclame: cu Netflix puteti viziona un numar imens de filme, seriale si documentare - inclusiv marile blockbustere si productii proprii elaborate. Este suficient sa incheiati un abonament platit si puteti alege din mii de oferte.
 
 
Active Motion 1000
 
Gata cu neclaritatile sau cu neclaritatile: cu Active Motion, veti avea parte de imagini in miscare cu o claritate pe care niciun televizor LCD conventional nu v-o poate oferi. Ce face aceasta diferenta spectaculoasa? Procesoarele puternice si un ecran LCD superior cu un timp de raspuns scurt. Perfect pentru sport, filme si actiune.
 
 
Google Play Movie
 
Vreti sa puteti vorbi despre ele imediat si sa vizionati filme si seriale inainte ca acestea sa apara pe discuri Blu-Ray? Cautati filme specifice care nu se gasesc in prezent nicaieri? Atunci cumparati sau inchiriati filmele dvs. preferate cu Google Play Movie. Doar transmiteti in direct pe televizorul dvs. mare si transformati sufrageria intr-un cinematograf pentru familia sau prietenii dvs. Sau descarcati-l si vizionati-l cand este momentul potrivit pentru dvs.
 
 
Chromecast incorporat
 
De pe telefonul mobil, tableta sau laptopul dvs. direct pe ecranul mare al televizorului: cu Chromecast incorporat, puteti transfera filmele, videoclipurile, aplicatiile, jocurile si multe altele preferate pentru a va bucura de totul in format mare. De asemenea, puteti afisa fotografiile de vacanta de pe smartphone pe televizor cu ajutorul Chromecast - la rezolutie inalta si in culori stralucitoare.
 

Detalii tehnice

GeneralModel55GL4260E
Diagonala cm / inch139 cm / 55 inch
Smart TVDa
FormatUltra HD 4K
Tip ecranLED
Rezolutie (pixeli)3840 x 2160
Tuner DigitalDa (DVB-T/ T2/ S/ S2/ C)
Difuzor integrat2 x 10W
Suport TV recomandat (inch)55
Continut PachetTelevizor
Cablu Alimentare
Telecomanda
ConectivitateWirelessDa
EthernetDa
Iesire audio digitala (optica)x 1
Casti (3.5mm)Da
USB 2.0x 2
HDMIx 4
Caracteristici FiziceCuloareNegru
Montare perete VESA (mm)400 x 300
Lungime (mm)1231
Inaltime (mm)760
Adancime (mm)265
Dimensiuni cu stand (mm)1231 x 265 x 760
Dimensiuni cutie (mm)1340 x 146 x 845
Greutate (kg)12
Vezi mai mult