Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Televizor LED Sony Bravia 81 cm (32") KDL-32R420A, HD Ready, Motionflow XR, 100Hz, Bravia Sync, 24p True Cinema
Sony Televizor LED Sony Bravia 81 cm (32") KDL-32R420A, HD Ready, Motionflow XR, 100Hz, Bravia Sync, 24p True Cinema KDL-32R420 Bucuraţi-vă de o imagine mai bine definită, mai clară şi mai bună Dacă doriţi ca emisiunea sau filmul dvs. preferat să prindă viaţă, X-Reality PRO face detaliile mai clare şi mai naturale. Acesta aduce orice vizionaţi mai aproape de calitate 100828 5 1
1281.61 Out of stock
Televizor LED Sony Bravia 81 cm (32") KDL-32R420A, HD Ready, Motionflow XR, 100Hz, Bravia Sync, 24p True Cinema
5
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Televizor LED Sony Bravia 81 cm (32") KDL-32R420A, HD Ready, Motionflow XR, 100Hz, Bravia Sync, 24p True Cinema

COD: [ SNY01120035 ] ID: 100828

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Televizor LED Sony Bravia 81 cm (32") KDL-32R420A, HD Ready, Motionflow XR, 100Hz, Bravia Sync, 24p True Cinema

Descrierea produsului Televizor LED Sony Bravia 81 cm (32") KDL-32R420A, HD Ready, Motionflow XR, 100Hz, Bravia Sync, 24p True Cinema

Bucuraţi-vă de o imagine mai bine definită, mai clară şi mai bună
Dacă doriţi ca emisiunea sau filmul dvs. preferat să prindă viaţă, X-Reality PRO face detaliile mai clare şi mai naturale. Acesta aduce orice vizionaţi mai aproape de calitatea formatului HD, chiar şi clipurile video de pe Web . Vedeţi cum imaginile de pe ecranul dvs. devin mai rafinate şi capătă o textură îmbunătăţită. Motionflow XR transformă acţiunile rapide în mişcări fluide, pentru imagini mai realiste pe ecranul dvs.








Un televizor care se remarcă din mulţime

Inspirat de formele naturale ale unui cristal, un design elegant care aminteşte de cuarţ combină suprafeţele fine şi marginile de sticlă şlefuită cu aluminiul mat. Iar tehnologia Intelligent Core luminează uşor şi schimbă culoarea, în funcţie de conţinutul pe care-l vizionaţi.



Intensificaţi basul filmelor dvs.

Simţiţi răcnetul unui leu furios sau vibraţia sonoră produsă de un avion de luptă. Experimentaţi un sunet extrem de puternic, generat de o incintă compactă de boxe Bass Reflex. Cu sunete joase pure şi distorsiuni reduse, este genul de sunet care vă face să tresăriţi.








Ce este X-Reality PRO?
X-Reality PRO adaugă o dimensiune suplimentară clarităţii imaginii, indiferent de conţinutul vizionat. Cele mai slabe semnale ale ecranului televizorului dvs. sunt îmbunătăţite în mod natural, pentru o experienţă de vizionare mai plăcută. Veţi sesiza instantaneu diferenţa în tonurile feţelor şi ale pielii. Observaţi porii şi foliculii de păr? Detaliile sunt vii şi extrem de naturale.



Urmăriţi totul la rezoluţie mai apropiată de formatul Full HD
Apusuri mai calde, ochi mai strălucitori, acţiune mai emoţionantă – X-Reality PRO transformă totul, de la programele TV normale la clipuri video pe Web, aducând orice conţinut mai aproape de calitatea formatului Full HD. O îmbunătăţire instantanee a oricărui conţinut vizionat. Oriunde este posibil, X-Reality PRO îmbunătăţeşte imaginile de rezoluţie redusă şi dă naştere unei imagini de înaltă rezoluţie. Veţi observa o diferenţă enormă în vizionarea filmelor 3D: mişcarea este extrem de fluidă, pentru o vizionare fluidă şi confortabilă.




Culorile aşa cum ar trebui să fie
Nu există neclarităţi, ci doar imagini clare şi naturale. Vedeţi mai multe nuanţe distincte de roşu şi galben într-o scenă de apus. X-Reality PRO îmbunătăţeşte textura şi detaliile prin reducerea zgomotului şi interferenţa imaginilor – nu există suprapunere de culori. Aspectul înceţoşat şi punctele aleatorii, care pot apărea uneori în scenele cu lumină redusă, vor dispărea instantaneu. Aşadar, nimic nu vă poate strica momentul.







Detalii tehnice

GeneralModelKDL-32R420
Diagonala cm / inch80 cm / 32 inch
Smart TVNu
FormatHD Ready
Tip ecranDirect LED
Rezolutie (pixeli)1366 x 768
Unghi de vizualizare orizontal/vertical178 / 178
Tuner DigitalDa (DVB-T / C)
Difuzor integrat2 X 8W
DiverseMod panoramic automat
Advanced Contrast Enhancer (ACE)
Tehnologie Live Colour
24p True Cinema
CineMotion/Mod Film/Cinema Drive
MS10 (Dolby® Digital Plus, Dolby® Pulse)
Ghid electronic de programe (EPG)
Ceas pe ecran
Temporizator pentru oprire
Temporizator de oprire/pornire BRAVIA Sync
Control parental
Redare de pe USB
Mod Rama fotoAfisaj in mai multe limbi
Afisaj pe ecran pentru intrare externa
ConectivitateIesire audio digitala (optica)x 1
Componentx 1
Casti (3.5mm)Da
Y,Pb,Prx 1
USB 2.0x 1
Antena TVDa
Scart (RGB)x 1
HDMIx 3
Caracteristici FizicePutere consumata (W)40
Dimensiuni cu stand (mm)731 x 466 x 171
Greutate (kg)5,3
Adauga review

Review-uri

aLecXsander 30.11.2013 22:40
★★★★★

Pro

Un TV cu un aspect simplu si elegant , foarte frumos . Meniul este destul de amplu , multe setari pt imagine , sunet ( egalizator ) . La instalarea programelor digitale HD , digitale si analogice ( RDS ) nu am avut probleme , s-au instalat toate chiar si pe modul rapid . Player.ul video citeste fara nici o problema ( nu sacadeaza ) fisierele MKV ( cu DTS ) la o rezolutie 1080p si subtitrarea ... se vad incredibil de bine !

Contra

38 din 60 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult