Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Resigilat! Bratara fitness Fitbit Charge 6, GPS + GLONASS, Rezistenta la apa 50M, Bluetooth, NFC (Negru) (ID 4172097)
Fitbit Bratara fitness Fitbit Charge 6, GPS + GLONASS, Rezistenta la apa 50M, Bluetooth, NFC (Negru) Descriere produs resigilat ⦁ Ambalaj desiglat ⦁ Produsul este nou, a fost desigilat in showroom pentru testare ⦁ Continutul pachetului: cablu alimentare, bratara, curea de rezerva 4172097
579.99 In stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Resigilat! Bratara fitness Fitbit Charge 6, GPS + GLONASS, Rezistenta la apa 50M, Bluetooth, NFC (Negru) (ID 4172097)

COD: [ GA05183-GB ] ID: 4172097
NOU: 625,99 Lei
579,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 46,00 Lei
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza maine pana in ora 18:00
Informatii garantie
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
NOU: 625,99 Lei
579,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 46,00 Lei
Resigilat! Bratara fitness Fitbit Charge 6, GPS + GLONASS, Rezistenta la apa 50M, Bluetooth, NFC (Negru) (ID 4172097)

Descrierea produsului Bratara fitness Fitbit Charge 6, GPS + GLONASS, Rezistenta la apa 50M, Bluetooth, NFC (Negru)

Descriere produs resigilat

⦁ Ambalaj desiglat
⦁ Produsul este nou, a fost desigilat in showroom pentru testare
⦁ Continutul pachetului: cablu alimentare, bratara, curea de rezerva


 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produsBratara
ConectivitateBluetooth
EcranTouchscreen
CompatibilitateAndroid iOS
NFCDa
GPSDa
Rezistent la apaDa
CuloareNegru
AcumulatorLi - Ion
Autonomie7 zile
Tip BrataraSilicon
Greutate35 g
Adauga review

Review-uri

Mihai 15.07.2024 11:09
★★★★★
Cu tot ce am scris mai sus, consider ca o bratara foarte buna si la pretul mic pe care il are, ofera mult asa ca am cumparat din nou bratara Charge. Anumite functii de fitness si sleep sunt la fel de buna ca cele ale unui smartwatch foarte scump (Ex: Apple)

Pro

Inainte aveam Ticwatch 3 si in ultimii 2 ani am avut Charge 5. E o bratara foarte buna pt ca: - e mica si usoara (nu o simti la mana). O dau jos doar cand fac baie - Inregistreaza somnul super bine, Daca cautati pe youtube statisticile avansate facute de Quantified Scientist, o sa vedeti ca Charge 6 e in top alaturi de Oura ring si de ultimul smartwatch Apple care sunt de peste 5 ori mai scumpe decat bratara asta. Vizavi de asta, ultima bratara de la Xiaomi era in top pe locurile cele mai de jos. La partea de somn sunt slabute rau. - Inregistreaza bine numarul de pasi - Bateria tine 10 zile dar eu o incarc cam dupa 8 zile, cand ajunge pe la 25% baterie - Luminozitate display-ului e suficient de scazuta si noaptea nu deranjeaza la ochi, spre deosebire de Ticwatch a carui luminozitate era f. puternica noaptea si era deranjanta - Arata notificarile de pe telefon dar bineinteles ca pozele nu le arata (spre deosebire de alte smartwatch-uri) - Raportul pret/functii oferite e foarte bun - Nu as dori sa platesc banii pt un Oura Ring, Apple smartwatch sau ultimul model de la Samsung pt ca sunt scumpe. In schimb, pretul aceste bratari e foarte bun si ofera mult in acest pret. - Are control pt aplicatia de youtube de pe telefon

Contra

- Are plata prin NFC dar eu nu am reusit sa o folosesc cu cardul de la ING - e o bratara specializata Fitness asa ca functiile de Smartwatch sunt slabute - Are putine fete de ceas si cele existente nu sunt frumoase - Rezolutia ecranului nu e cine stie ... pe de alta parte e mic, nu stiu ce ai putea sa-i ceri. - Mecanismul curelei e foarte prost. De mai multe ori am apasat din greseala pe butonul care o deschide si am scapat bratara jos. La ultima scapare, s-a stricat ecranul.
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
hodea virgil 18.04.2024 16:28
★★★★★
Superb
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Johnny 06.12.2023 12:07
★★★★★
Foarte multumit de achizitie. Pentru cineva care vrea sa aiba detalii despre somn, puls, oxigenerea sangelui, exercitii, calorii corecte este mai mult decat suficient. Pe langa astea ecran frumos, Google Play, Youtube Music si multe alte fac acest device sa isi merite fiecare banut. Recomand cu incredere!
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dumitriu David-Ionut 05.12.2023 09:43
★★★★★
Sunt foarte multumit de el, in ciuda minusurilor mentionate. Pentru oricine isi doreste un smarband mai degraba decat un smartwatch, Fitbit Charge 6 mi se pare alegerea cea mai buna atunci cand iei in coniderare atat acuratetea datelor (puls, somn), cat si features si confort.

Pro

Datele sunt mai precise decat pe Charge 5 (vechiul model). Mai ales in ceea ce priveste pulsul in timpul unui antrenament, observ ca nu mai are acel delay pe care il vedeam ocazional la Charge 5. De asemenea, are si cateva functionalitati noi de la Google - Maps, Wallet, Youtube Music. Ma bucur ca au readaugat butonul fizic pe acest model, faciliteaza mult mai mult navigarea si aprinderea ecranului fata de Charge 5. In rest, bratara este foarte confortabila si usoara. Pentru mine confortul a fost un factor principal in alegerea acestui device, in locul unui ceas. Bateria dureaza cam 6-7 zile.

Contra

Desi are control pentru muzica, te forteaza cumva in ecosistemul Google pentru ca nu functioneaza decat cu youtube music premium. Pentru mine asta a fost un minus destul de mare avand in vedere ca folosesc Spotify. Mi-ar fi placut sa existe control universal pentru muzica. La fel ca si Charge 5, acest model putea avea ecranul ceva mai mare. Marginile pe verticala sunt destul de mari, mi-ar fi placut sa fie mai mici in favoarea unui display ceva mai mare.
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Gabriel PREDA 18.11.2023 11:21
★★★★★
evoMAG - s-a mișcat excepțional de repede și am primit comanda în câteva zile în loc de 7-8 zile cât era estimarea inițială

Pro

- lansat recent de Fitbit - upgrade excepțional de la Charge 4 sau 3 - ecran color față de Charge 4 - senzor Spo2 - poate face un EKG "orientativ"

Contra

- brățara - durează puțin până te obișnuiești cu ea
5 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu