Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Trotineta electrica Kugoo Kirin M4 PRO, Viteza maxima 45 Km/h, Autonomie 50-60 Km, Motor 500 W, Roti pneumatice 10" (Negru)
Kugoo Trotineta electrica Kugoo Kirin M4 PRO, Viteza maxima 45 Km/h, Autonomie 50-60 Km, Motor 500 W, Roti pneumatice 10" (Negru) Kugoo M4 Pro   Pentru testarea acestei trotinete in showroom-ul nostru, accesati urmatorul link !   Conform legislatiei in vigoare orice trotineta electrica care depaseste 25 km/h poate fi folosita numai in afara drumurilor publice. Trotine 3797588 5 3
3179.99 Out of stock
Trotineta electrica Kugoo Kirin M4 PRO, Viteza maxima 45 Km/h, Autonomie 50-60 Km, Motor 500 W, Roti pneumatice 10" (Negru) CALITATE-PRET, MERITA! RECOMAND!
5
Trotineta electrica Kugoo Kirin M4 PRO, Viteza maxima 45 Km/h, Autonomie 50-60 Km, Motor 500 W, Roti pneumatice 10" (Negru) e foarte ok trotineta
5
Trotineta electrica Kugoo Kirin M4 PRO, Viteza maxima 45 Km/h, Autonomie 50-60 Km, Motor 500 W, Roti pneumatice 10" (Negru) Foarte mulțumit....rezistentă ...bună pt drumurile noastre ....sunt mulțumit de autonomie.
5
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Trotineta electrica Kugoo Kirin M4 PRO, Viteza maxima 45 Km/h, Autonomie 50-60 Km, Motor 500 W, Roti pneumatice 10" (Negru)

CODEU-M4P-BK
ID3797588
  • Servicii evoMAG
3.17999 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
3.17999 Lei
(TVA inclus)
Trotineta electrica Kugoo Kirin M4 PRO, Viteza maxima 45 Km/h, Autonomie 50-60 Km, Motor 500 W, Roti pneumatice 10" (Negru)

Descrierea produsului Trotineta electrica Kugoo Kirin M4 PRO, Viteza maxima 45 Km/h, Autonomie 50-60 Km, Motor 500 W, Roti pneumatice 10" (Negru)

 

Pentru testarea acestei trotinete in showroom-ul nostru, accesati urmatorul link !
 
Conform legislatiei in vigoare orice trotineta electrica care depaseste 25 km/h poate fi folosita numai in afara drumurilor publice.

Trotineta electrica KUGOO Kirin M4 Pro poate fi solutia ideala pentru a te deplasa printr-un oras aglomerat. Nu doar ca iti permite sa te misti cu usurinta prin traficul infernal, ci si sa pastrezi distantarea sociala pentru ca tu si familia ta sa va pastrati starea de sanatate.

Trotineta KUGOOKirin M4 Pro este dotata cu un motor puternic, de 500W, alimentat cu o baterie 48V 16AH si roti off-road de 10″ potrivite pentru orice tip de teren. In plus, se pliaza usor astfel ca nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu gasirea unui loc de parcare in care sa il lasi in timp ce esti la birou sau la o intalnire de afaceri.

KUGOOKirin M4 Pro – Caracteristici: 
Autonomie pana in 70 km (Conditii de test: incarcare max de 65 Kg, temperatura ambientala de 25°C, fara vant, drum fara inclinare, viteza constanta);
- Trei optiuni de viteza 15/30/45 km/h;
- Viteza maxima: 45 km/h;
- Aplicatie compatibila: KUGOO
- Motor de 500W;
- Greutate maxima suportata: 150 kg; 
- Sistem dual de suspensii;
- Roti off-road de 10″;
- Unghi de urcare 10°.

- Greutate Maxima De Incarcare 150 Kg

Trotineta electrica KUGOO M4 Pro

Trotineta electrica KUGOO M4 Pro

Roti off-road de 10″, antiderapante
Ofera aderenta ridicata, sunt rezistente si sigure. Tocmai de aceea, trotineta electrica KUGOO
Kirin M4 Pro este potrivit pentru orice tip de drum.

Lumini LED frontale si stop de avertizare pe aripa din spate
Luminile rosii, stralucitoare iti permit sa utilizezi scooterul in siguranta pe timp de noapte.

Trotineta electrica KUGOO M4 Pro

Trotineta electrica KUGOO M4 Pro

Sistem antisocuri
Sistemul dual antisocuri te ajuta sa calatoresti confortabil ori de cate ori folosesti trotineta KUGOO
Kirin M4 Pro. Cu atat mai mult cu cat vehiculul a fost echipat si cu o baterie extrem de performanta.

Motor de 500W
Ofera putere mare si o viteza maxima de 40-45km/h. Vehiculul are 3 optiuni de viteza: 15/30/45 km/h astfel ca tu sa o alegi pe cea care ti se potriveste cel mai bine.

Trotineta electrica KUGOO M4 Pro

Trotineta electrica KUGOO M4 Pro

Pliere la indemana
Odata stransa trotineta KUGOOKirin M4 Pro ocupa foarte putin spatiu si este usor de depozitat si transportat.

Sistem de franare
trotineta electrica KUGOOKirin M4 Pro este echipata cu sistem dual de franare pe roata din fata si pe roata din spate.

Structura rezistenta si stabila
Tehnologia de ultima generatie asigura trotinetei KUGOOKirin M4 Pro o structura puternica si rezistenta ce ofera calatorii in siguranta, de neuitat.

Autonomie ridicata
 KUGOOKirin M4 Pro este echipata cu un sistem de acumulatori exceptionali care ii permit parcurgerea unei distante de maximum 70km cu o singura incarcare.

Sistem dublu de pliere

Trotineta electrica KUGOO M4 Pro

 

Detalii tehnice

Caracteristici TehniceTip ProdusTrotineta electrica
PentruAdulti
ModelKugoo M4 Pro
PliabilaDa
Putere motor (W)500
Viteza maxima (Km/h)45
Autonomie maxima (Km)60
Roti (inch)10
FranePe Disc
Timp incarcare (min)420 - 480
Unghi urcare panta (Grade)20
Tensiune alimentare (V/Ah)48V/16Ah
Caracteristici specialeConform legislatiei in vigoare trotineta este limitata la viteza de 25km/h.
Caracteristici generaleGreutate maxim suportata (Kg)150
Greutate (Kg)22.5
Dimensiuni (mm)1190 x 280 x 470
CuloareNegru
Adauga review

Review-uri

Victor Niculae 04.09.2022 05:08
★★★★☆
Foarte mulțumit....rezistentă ...bună pt drumurile noastre ....sunt mulțumit de autonomie.
8 din 12 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
TETEREA GABRIEL VASILE 27.07.2022 16:40
★★★★★
e foarte ok trotineta
6 din 9 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
iahim iahim 11.06.2021 23:51
★★★★★
CALITATE-PRET, MERITA! RECOMAND!

Pro

Salut! Trotineta este foarte buna, calitate-pret, merita! In poze, poate parea mica, nu este tocmai mica, este destul de maricica si zdravana/bine lucrata! Dupa ce o achizitionezi, trebuie urmati cativa pasi simpli si apoi totul va fii ok! Pasii sunt urmatorii:-trebuie luat la mana (cum se spune) fiecare surub, chiar si acelea care par a nu fi nevoie, tocmai din motivul PRUDENTA, de a va asigura ca toate sunt stranse ca Lumea!-saua poate sa va puna mici probleme la montarea ei, dar... Exista pe youtube un filmulet, va puteti inspira de acolo! Saua, dupa montare poate avea un mic joc, trebuie doar sa va chinuiti umpic si s.o strangeti din partea de jos a ei, exact de unde este acel mic maner cu un arc pe el, care se da intr.o parte si se strange saua, acolo jos trebuie strans, tinut contra cu o cheie si rasucit de el! Daca faceti acest lucru, saua nu va mai avea niciun fel de mic joc, ci va fi rigida!- mic sfat: lubrifiati cu un spray special rotile si ghidonul fata, la imbinarea lui, unde se face rasucirea! (eu consider ca este necesara aceasta actiune, tocmai dintr.un simplu motiv: ESTE NOUA)-ghidonul trebuie strans foarte bine si nu va avea niciun joc! Ma repet, am spus.o si la inceputul comentariului: este foarte bine structurata, materiale bune folosite, rezistente!Sper ca: comentariul meu sa fie de folos pentru urmatorii cumparatori ai acestui produs, iar dvs. Sa decideti daca merita sau nu sa achizitionati acest produs! Am scris mai mult, tocmai in ideea sa punctez tot ce este important de punctat dupa parerea mea! Am vrut sa fie un comentariu amplu si de folos! Sanatate! Numai bine!
65 din 74 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult