Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Televizor LED Hisense 80 cm (32") 32A4K, HD Ready, Smart TV, WiFi, CI+
Hisense Televizor LED Hisense 80 cm (32") 32A4K, HD Ready, Smart TV, WiFi, CI+ 32A4K High Dynamic Range   HDR10 (standardul actual al industriei pentru gama dinamica inalta din televizoarele de consum) deschide o gama complet noua de culori si contrast, astfel incat sa va puteti bucura de o imagine uimitor de vibranta, cu o profunz 4131187
859.99 In stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Televizor LED Hisense 80 cm (32") 32A4K, HD Ready, Smart TV, WiFi, CI+

COD: [ 32A4K ] ID: 4131187
  • Servicii evoMAG
859,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 11 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 12 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Offer
859,99 Lei
(TVA inclus)
Televizor LED Hisense 80 cm (32") 32A4K, HD Ready, Smart TV, WiFi, CI+

Descrierea produsului Televizor LED Hisense 80 cm (32") 32A4K, HD Ready, Smart TV, WiFi, CI+

High Dynamic Range
 
HDR10 (standardul actual al industriei pentru gama dinamica inalta din televizoarele de consum) deschide o gama complet noua de culori si contrast, astfel incat sa va puteti bucura de o imagine uimitor de vibranta, cu o profunzime incredibila.
 
 
Smooth Motion
 
Urmareste toata actiunea ca si cum ai fi acolo. Tehnologia de estimare a miscarii si de compensare a miscarilor inseamna ca fiecare punct de abordare, depasire sau potrivire este fluid, neted si clar. Tehnologia de scanare cu iluminare de fundal reduce si traseul de miscare, asa ca veti uita ca il urmariti pe un ecran.
 
 
USB Media
 
Introduceti unitatea USB intr-un port USB disponibil pe televizor, apoi continutul din interior va aparea automat pentru a alege si reda. Bucurati-va de emotia de a viziona propriile filme, muzica si fotografii preferate prin intermediul acestei functii.
 
 
HDMI
 
Televizoarele Hisense accepta intrari HDMI creand un centru de divertisment multimedia acasa. Va permite sa conectati calculatorul, jocuri si mai multe dispozitive de divertisment.
 
 
Super Contrast
 
In momentul in care televizorul Hisense HD primeste un semnal, acesta analizeaza continutul si imbunatateste contrastul automat, regland scena pentru o imagine superioara. Fii impresionat de umbrele mai intunecate si de punctele luminoase mai stralucitoare, ofera o experienta de home theater care este cu adevarat spectaculoasa.
 
 
Depth Enhancer
 
Tehnologia Hisense Depth Enhancer poate analiza imaginea si ajusta automat contrastul dinamic, adauga straturi de contrast pe fundal, la mijlocul terenului, in prim-plan pentru a oferi o adancime suplimentara a imaginii.
 
 
Single Stand Design
 
O solutie perfecta a echipei de design industrial Hisense International. Designul standului este atractiv din punct de vedere estetic si stabil structural, permitand televizorului sa se potriveasca oricarui dulap si sa decoreze orice locuinta fara efort. Finisajul metalic periat adauga o nota de eleganta acestei piese de decor pentru casa.
 

Detalii tehnice

GeneralModel32A4K
Diagonala cm / inch80 cm / 32 inch
Smart TVDa
FormatHD Ready
Tip ecranLED
Contrast3000:1
Tuner DigitalDa (DVB-T2 / C / S2)
Suport TV recomandat (inch)32
Continut PachetTelevizor
Cablu Alimentare
Telecomanda
ConectivitateWirelessDa
EthernetDa
ComponentDa
CI (Slot)PLUS
HDMIx 2
Caracteristici FiziceCuloareNegru
Montare perete VESA (mm)100 x 200
Putere consumata (W)65
Dimensiuni cu stand (mm)726 x 186 x 479
Greutate (kg)3.8
Vezi mai mult