Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Televizor LED KIVI 80 cm (32") KIDSTV, Full HD, Smart TV, WiFi, CI+
Kivi Televizor LED KIVI 80 cm (32") KIDSTV, Full HD, Smart TV, WiFi, CI+ KIDSTV   Achiziționeză în perioada 1.07.2024 – 30.09.2024 un televizor smart KIVI și primești un voucher care îți asigură utilizarea gratuită a platformei de streaming Sweet TV timp de 3 luni! Regulamentul campaniei.   4152030 5 7
1299.99 In stock
Televizor LED KIVI 80 cm (32") KIDSTV, Full HD, Smart TV, WiFi, CI+ Îl folosesc de o lună, smart funcționează perfect! Arată elegant, imaginea este frumoasă, sunetul, de asemenea, la un nivel potrivit, folosim în mod regulat lumină de veghe, este foarte convenabil.
Televizor LED KIVI 80 cm (32") KIDSTV, Full HD, Smart TV, WiFi, CI+ Este un model bun, funcționează rapid, arată grozav, are u aspect original. Televizorul are în plus o sticlă de siguranță, o lampă de veghe și rame pentru constructor. Recomand
Televizor LED KIVI 80 cm (32") KIDSTV, Full HD, Smart TV, WiFi, CI+ Un TV pt copii superb. Nici nu stiam ca exista. Vine cu garantie 24 de luni.
5
Televizor LED KIVI 80 cm (32") KIDSTV, Full HD, Smart TV, WiFi, CI+ Televizor conceput pentru copii, copilul este foarte multumit de achizitie! Arată perfect, funcționează bine. Există sticlă de protecție și lumină de veghe. Recomand.
Televizor LED KIVI 80 cm (32") KIDSTV, Full HD, Smart TV, WiFi, CI+ Nu am reclamații legat de funcționarea televizorului, totul funcționează bine. Arata original, copiilor le place foarte mult. Android 11 este rapid. Până acum e bine, sper să ne țină mult.
Televizor LED KIVI 80 cm (32") KIDSTV, Full HD, Smart TV, WiFi, CI+ Folosim televizorul de o luna, nu avem reclamații în privința performanțelor sale, imagine excelentă, design super, are sticla de protectie si rama pentru setul de construcție. Nu folosim lumina de noapte, dar există. Televizorul este grozav!
Televizor LED KIVI 80 cm (32") KIDSTV, Full HD, Smart TV, WiFi, CI+ Televizorul este grozav! Designul este foarte misto! Rame încorporate pentru construcții, o veioză, sticla de protectie si bineinteles YouTubeul, copiii sunt incantati, ce le mai trebuie parintilor!
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Televizor LED KIVI 80 cm (32") KIDSTV, Full HD, Smart TV, WiFi, CI+

COD: [ KIDSTV ] ID: 4152030
  • Servicii evoMAG
1.415,99 Lei PRP
1.299,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 116,00 Lei
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza poimaine pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Offer
1.415,99 Lei PRP
1.299,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 116,00 Lei
Televizor LED KIVI 80 cm (32") KIDSTV, Full HD, Smart TV, WiFi, CI+

Descrierea produsului Televizor LED KIVI 80 cm (32") KIDSTV, Full HD, Smart TV, WiFi, CI+

 
Achiziționeză în perioada 1.07.2024 – 30.09.2024 un televizor smart KIVI și primești un voucher care îți asigură utilizarea gratuită a platformei de streaming Sweet TV timp de 3 luni!
Regulamentul campaniei.
 
 
 
 
 
 
KIVI KidsTV - schimba conceptul de distractie!
 
Un produs care combina cele mai noi tehnologii si dragostea pentru copii.
 
 
Dezvaluiti creativitatea copilului dumneavoastra cu KIDSTV!
 
Creati-va propria rama TV personalizata cu ajutorul constructorului pentru copii.Pregatiti-va pentru inspiratie si distractie nesfarsita in fiecare zi!
 
 
Ne pregatim de culcare cu lumina de veghe Alumiglow
 
Lumina de veghe AlumiGlow incorporata emite o lumina moale si linistitoare care creeaza o atmosfera calma si confortabila in camera copilului, ajutand la imbunatatirea regimului de somn.
 
 
Integrare perfecta cu televizorul
 
Controlati lumina de veghe cu ajutorul telecomenzii. Bucurati-va de lumina chiar si atunci cand televizorul este oprit si reglati luminozitatea pentru a se potrivi starii dumneavoastra de spirit.
 
 
 
Experienta de vizioneare de neegalat
 
Ecranul Full HD este conceput pentru a difuza o imagine naturala ce asigura vizionare confortabila.
 
Vizionare fara griji
 
Vizionare confortabila datorita tehnologiei Low Blue Light pentru a proteja ochii copilului Dumneavoastra Bucurati-va de experienta de vizionare fara pierderea calitatii imaginii!
 
 
Telecomanda practica
 
Telecomanda KIVI imbunatatita are un design ergonomic, cu un numar minim de butoane, astfel incat chiar si un copil sa poata naviga cu usurinta prin televizorul inteligent. Noua telecomanda se aseaza frumos si confortabil in mana, cu butoane netede si silentioase. Cele mai populare aplicatii au butoane dedicate pe telecomanda, permitand telespectatorilor sa acceseze continutul preferat printr-o singura apasare. Alte caracteristici includ o culoare albastra deosebita, un microfon integrat pentru controlul vocal si un buton de control al luminii de noapte. O sigla luminoasa cu logo incorporata in partea de jos va va ajuta sa localizati rapid telecomanda in intuneric.
 
Control Parental
 
Controlul parental imbunatatit le permite parintilor sa stabileasca limite pentru timpul de vizionare a televizorului si sa monitorizeze obiceiurile de vizionare ale copilului lor.
 

Detalii tehnice

GeneralModelKIDSTV
Diagonala cm / inch80 cm / 32 inch
Smart TVDa
FormatFull HD
Tip ecranLED
Rezolutie (pixeli)1920 x 1080
Tuner DigitalDa (DVB-T / T2 / C)
Difuzor integrat2 X 8W
Suport TV recomandat (inch)32
Continut PachetTelevizor
Cablu Alimentare
Telecomanda
ConectivitateWirelessDa
EthernetDa
Casti (3.5mm)Da
CI (Slot)PLUS
HDMIx 3
Caracteristici FiziceCuloareAlbastru
Lungime (mm)732
Inaltime (mm)520
Adancime (mm)100
Dimensiuni cu stand (mm)732 x 520 x 100
Greutate (kg)7.5
Adauga review

Review-uri

David Căpreanu 19.08.2024 16:56
★★★★★
Televizorul este grozav! Designul este foarte misto! Rame încorporate pentru construcții, o veioză, sticla de protectie si bineinteles YouTubeul, copiii sunt incantati, ce le mai trebuie parintilor!
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Valerian Ghica 14.08.2024 22:54
★★★★★
Folosim televizorul de o luna, nu avem reclamații în privința performanțelor sale, imagine excelentă, design super, are sticla de protectie si rama pentru setul de construcție. Nu folosim lumina de noapte, dar există. Televizorul este grozav!
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dimitrie Ghiță 29.07.2024 19:13
★★★★★
Nu am reclamații legat de funcționarea televizorului, totul funcționează bine. Arata original, copiilor le place foarte mult. Android 11 este rapid. Până acum e bine, sper să ne țină mult.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Tudor Diaconu 16.07.2024 16:08
★★★★★
Televizor conceput pentru copii, copilul este foarte multumit de achizitie! Arată perfect, funcționează bine. Există sticlă de protecție și lumină de veghe. Recomand.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Larisa 13.06.2024 13:40
★★★★☆
Un TV pt copii superb. Nici nu stiam ca exista. Vine cu garantie 24 de luni.
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ioan Mazilescu 29.05.2024 18:33
★★★★★
Este un model bun, funcționează rapid, arată grozav, are u aspect original. Televizorul are în plus o sticlă de siguranță, o lampă de veghe și rame pentru constructor. Recomand
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Tudor Mihalache 15.05.2024 20:07
★★★★★
Îl folosesc de o lună, smart funcționează perfect! Arată elegant, imaginea este frumoasă, sunetul, de asemenea, la un nivel potrivit, folosim în mod regulat lumină de veghe, este foarte convenabil.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult