Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Televizor LED Samsung 139 cm (55") 55TU8372, Ultra HD 4K, Smart TV, Ecran curbat, WiFi, CI+
Samsung Televizor LED Samsung 139 cm (55") 55TU8372, Ultra HD 4K, Smart TV, Ecran curbat, WiFi, CI+ 55TU8372 Culori vii si bogate   Crystal Display   Cu o gama mai larga de culori imaginea se tranforma in realitatea ta. Crystal Display asigura optimizarea culorilor, astfel incat sa poti observa orice detaliu subtil.     Calitate ridicata a 3799702
2646.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Televizor LED Samsung 139 cm (55") 55TU8372, Ultra HD 4K, Smart TV, Ecran curbat, WiFi, CI+

COD: [ UE55TU8372UXXH ] ID: 3799702
  • Servicii evoMAG
2.646,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.646,99 Lei
(TVA inclus)
Televizor LED Samsung 139 cm (55") 55TU8372, Ultra HD 4K, Smart TV, Ecran curbat, WiFi, CI+

Descrierea produsului Televizor LED Samsung 139 cm (55") 55TU8372, Ultra HD 4K, Smart TV, Ecran curbat, WiFi, CI+

Culori vii si bogate
 
Crystal Display
 
Cu o gama mai larga de culori imaginea se tranforma in realitatea ta. Crystal Display asigura optimizarea culorilor, astfel incat sa poti observa orice detaliu subtil.
 
 
Calitate ridicata a imaginii
 
Crystal Processor 4K
 
Calitatea imaginiilor care te impresioneaza, posibila printr-un singur procesor care prelucreaza culoarea, optimizeaza raportul de contrast ridicat si controleaza functia HDR.
 
Design elegant si curbat
 
Aspectul armonios al televizorului curbat Samsung iti captiveaza atentia si ofera o nota de eleganta camerei tale.
 
 
Decoreaza-ti spatiul cu fotografiile preferate
 
Ambient Mode
 
Cand proiectezi fotografiile preferate pe ecranul televizorului, televizorul se imbina elegant cu decorul. Poti expune mai multe fotografii, intr-un colaj frumos sau le poti vizualiza intr-o forma dinamica, intr-o prezentare succesiva.
 
 
Noul tau birou de acasa
 
Remote Access
 
Du la capat munca de birou pe televizorul tau de acasa. Remote Access iti permite sa redai, fara cablu, ecranul computerului pe ecranul televizorului. Poti chiar sa intri in computerul de la birou pentru a accesa fisiere sau pentru a lucra pe documente, utilizand Microsoft Office 365 - totul din confortul canapelei tale.
 
 
Simte realitatea rezolutiei 4K UHD
 
4K UHD depaseste rezolutia FHD avand cu de 4 ori mai multi pixeli, oferind privirii tale imaginile clare si bogate in detalii. Experienta ta de vizionare se imbina cu realitatea din scena.
 
 
Vezi detaliile uimitoare
 
HDR
 
HDR echilibreaza redarea nivelului de luminozitate al televizorului tau, astfel incat sa te poti bucura de un spectru imens de culori si detalii vizuale, chiar si in scene intunecate.
 
Obtine rapiditate in jocuri
 
Game Enhancer
 
Intra mai repede in joc cu Game Enhancer, care iti optimizeaza ecranul, astfel incat sa ai mai mult control, cu un input lag redus. Experimenteaza jocul cursiv, in forma sa cea mai impresionanta, lipsit de fenomentul de "motion blur" si intreruperi.
 
 Pune in ordine
 
Solutia pentru cabluri aranjate
 
Samsung UHD ofera o solutie ingrijita pentru a-ti mentine toate cablurile TV ordonate, ascunzandu-le chiar in stand. Acest lucru te ajuta sa reduci dezordinea, astfel incat sa te poti bucura pe deplin de designul frumos al televizorului.
 
 
Acceseaza continut diferit cu o singura telecomanda
 
Smart Hub & One Remote Control
 
Este tot ce ai nevoie pentru a descoperi o mutitudine de continut diferit intr-un singur loc si pentru a te bucura la maximum. Telecomanda pastreaza accesul simplu, permitandu-ti sa cauti rapid tot continutul preferat, de la set-top box la consola de jocuri, aplicatii si chiar televiziune in direct.
 
Doar atingi pentru a reda
 
Tap View
 
Redarea filmelor sau a muzicii de pe smartphone-ul tau pe televizor este la fel de simpla ca o atingere. Cand atingi televizorul cu smartphone-ul, acesta detecteaza contactul si reda automat. Deci, este rapid si usor sa treci de la telefon la televizor si sa te bucuri in continuare de continutul tau preferat.
 
 
SmartThings
 
Samsung UHD TV u ajutorul SmartThings iti ofera controlul inteligent al casei tale. Cu SmartThings integrat, televizorul se poate conecta la dispozitivele si senzorii IoT, astfel incat sa poti aprinde luminile, sa verifici ce se afla in interiorul frigiderului tau si chiar sa utilizezi aspiratorul, asezat confortabil pe canapea. Este o lume cu totul noua.
 
 
Functioneaza cu AirPlay 2
 
AirPlay 2
 
Cu AirPlay 2 incorporat, poti transmite sau partaja continut de pe dispozitivele Apple pe ecranul mare. Poti reda fara probleme videoclipuri, muzica, fotografii si multe altele de pe iPhone, iPad si Mac pe televizorul Samsung.
 

Detalii tehnice

GeneralModel55TU8372
Diagonala cm / inch139 cm / 55 inch
Smart TVDa
FormatUltra HD 4K
Tip ecranLED
Rezolutie (pixeli)3840 x 2160
Tuner DigitalDa (DVB-T/ T2/ S/ S2/ C)
Difuzor integrat2 x 10W
Suport TV recomandat (inch)55
ConectivitateWirelessDa
EthernetDa
Iesire audio digitala (optica)x 1
Compozit (AV)x 1
CI (Slot)PLUS
USB 2.0x 2
HDMIx 3
Caracteristici FiziceCuloareGri
Montare perete VESA (mm)200 x 200
Putere consumata (W)140
Dimensiuni cu stand (mm)1236 x 791.1 x 263.9
Greutate (kg)18.10
Vezi mai mult